رفع بیخوابی خاصیت دمنوش عناب است. از خواص دمنوش عناب در طب سنتی چینی برای بهبود خواب و رفع بیخوابی استفاده شده است. عناب حاوی ساپونینهایی است که خاصیت آرام بخشی و خواب آور دارند.
به همین دلیل و برای آگاهی شما در این قسمت مقاله در مورد برخی از مهمتریم مواد مغذی تشکیلدهنده عناب صحبت میکنیم، پس با ما همراه باشید.
شما میتوانید این میوه را به صورت آب میوه و خشکشده نیز دربیاورید، آن را میل کنید و از خواص بینظیر آن بهرهمند شوید.
همچنین ورزشکاران میتوانند قبل از فعالیتهای سنگین و مسابقات ورزشی، با خوردن عناب، از سردردهای ناشی از کمآبی ورزش جلوگیری کرده و همچنین استرس خود را کاهش دهند.
این دارو علیه هلیکوباکتر پیلوری، باکتری هایی که مسئول بیماری های گوارشی مانند زخم معده و اسیدیته هستند، عمل می کند.
عناب خشک منبع بسیارخوبی از کلسیم و آهن است. آهن جزئی از هموگلوبین درون گلبولهای قرمز خون است. کلسیم نیز مادهای معدنی است که در ساخت استخوانها و دندانها نقش مهمی دارد.
پالپ (تکههای نرم) این میوه سرشار از مواد مغذی گیاهی بوده و میتواند به عنوان یک غذای فراسودمند محسوب شود. عناب به دلیل ترکیبات غنی خود دارای خواص ضدسرطانی، آنتیاکسیدانی، ضدالتهابی، محرک سیستم ایمنی، ضدچاقی، محافظت از دستگاه گوارش و کبد بوده و در درمان بسیاری از بیماریها مورد توجه است.
اما اگر به خوردن عناب علاقه دارید و نمیتوانید آن را ترک کنید، میتوانید برای مصرف آن با پزشک معالج خودتان مشورت نمایید تا به شما بگوید که آیا میتوانید عناب بخورید یا اجازه ندارید.
خواصی که این میوه دوست داشتنی دارد به دلیل بالا بودن میزان آنتی اکسیدان آن است.
بهبود عملکرد دستگاه گوارش از خواص عناب است. مصرف چند عدد عناب در روز میتواند سلامت دستگاه گوارش را تقویت کند.
۳۹ مدل پابند انگشتی زنانه که هر خانوم به روز و خاصی باید یکی شو داشته باشه
اگر به دنبال راهی برای لاغری هستید پیشنهاد میکنیم مقاله ماساژ لاغری را مطالعه کنید.
در مطالعهای که توسط دانشگاه علوم پزشکی تهران (ایران) انجام شد، از یک محصول گیاهی عناب به نام شیلانوم برای درمان کیست تخمدان استفاده شد. در پایان مطالعه، آنها دریافتند که این فرمول طبیعی به اندازه قرص های ضد بارداری در درمان کیست تخمدان موثر است (معمولاً برای این بیماری تجویز می شوند).
این ماده مغذی کمک میکند دفع راحت و بیشتری داشته خواص چای عناب برای سرماخوردگی باشید. با بهتر شدن دفع، حرکت غذا در اندام گوارشی سریعتر و احتمال یبوست کم میشود.